Kunstig benprotese fra Byens Bandagist

Herunder ses et udvalg af proteser fra Byens Bandagist. Ønsker du mere information om det enkelte produkt, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også klikke på firmanavnet, der linker til det pågældende firmas egen hjemmeside med det komplette sortiment.

Nye benproteser efter dine behov

Vores udvalg af benproteser indebærer flere forskellige typer af proteser og løsninger, så du kan få den protese, du finder bedst egnet. Ved eksempelvis femurproteser er det muligt at fremstille en løsning, som passer til dine behov og aktuelle aktivitetsniveau. Læs mere om hver mulighed herunder eller kontakt os for yderligere informationer.

Forfodsprotese

Der findes en hel del af forskellige protesetyper, samt flere forskellige materialer. Den viste protese er et eksempel på, hvordan den kan se ud.

Crusprotese

Underbensprotese, amputation på tværs af underbenet. Dette kan foregå på forskelligt niveau. Der kan være tale om forskellige typer af proteser. Der kan bruges:

  • Manchet der sidder rundt om låret
  • En rem over knæet
  • Protesens sider kan trækkes op over knæniveau
  • Brug af forskellige silikone- og gelmanchetter (vist på billedet, som er den mest brugte løsning).

Knæ ex.-protese

Amputation gennem knæleddet. Hele underbenet er fjernet. Der bruges i dag mange forskellige materialer. Protesen kan have et andet udseende end det viste billede.

Femurprotese

Lårbensprotese. Herved amputeres på tværs af lårbensknoglen. Det store udvalg af forskellige komponenter til produktion af denne protesetype gør det muligt at fremstille meget individuelt sammensatte proteser, alt efter aktivitetsniveau m.m.

Hofte ex.- & hemipelvectomyprotese

Hvor man amputerer gennem hofteleddet, dvs. lårbensknoglen fjernes. Ved den anden variant fjernes en del af bækkenet.

 

Hvad koster en benprotese?

Vores benprotese priser varierer alt efter type, materialer osv. Du er derfor mere end velkommen til at ringe til en af vores afdelinger og høre mere om dine muligheder og pris på en protese. Vi sørger for at levere en benprotese af høj kvalitet, funktionalitet og til præcis dine behov. Vi glæder os til at høre fra dig.

Sidebar