slidebg
slidebg2

Proteser  fra Byens Bandagist

Herunder ses et udvalg af proteser fra Byens Bandagist. Ønsker du mere information om det enkelte produkt, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også klikke på firmanavnet, der linker til det pågældende firmas egen hjemmeside med det komplette sortiment.

protese01

Forfodsprotese

Der findes en hel del af forskellige protesetyper, samt flere forskellige materialer. Den viste protese er et eksempel på hvordan den kan se ud.

protese02

Crusprotese

Underbensprotese, amputation på tværs af underbenet. Dette kan foregå på forskelligt niveau. Der kan være tale om forskellige typer af proteser. Der kan bruges manchet der sidder rundt om låret, en rem over knæet, protesens sider kan trækkes op over knæniveau, eller man kan gøre brug af forskellige silikone- og gelmanchetter(vist på billedet, som er den mest brugte løsning).

protese03

Knæ ex.-protese

Amputation gennem knæleddet. Hele underbenet er fjernet. Der bruges i dag mange forskellige materialer. Protesen kan have et andet udseende end det viste billedet.

protese04

Femurprotese

Lårbensprotese. Herved amputeres på tværs af lårbensknoglen. Det store udvalg af forskellige komponenter til produktion af denne protesetype, gør det muligt at fremstille meget individuelt sammensatte proteser, alt efter aktivitetsniveau m.m.

protese05

Hofte ex.- & hemipelvectomyprote…

Hvor man amputerer gennem hofteleddet, dvs. lårbensknoglen fjernes. Ved den anden variant fjernes en del af bækkenet.

protese06

Underarmsprotese

Kosmetisk protese, som er gjort meget vellignende med silikonehandske. Har ingen aktiv funktion, men har et meget naturtro udseende.

protese07

Underarmsprotese, aktiv

Protese med en aktiv funktion. Ved hjælp af kabeltræk, er protesen gjort aktiv. Således kan man opnå en gribefunktion, som her med en arbejdskrog. Kan også bruges med aktiv hånd, også med gribefunktion.

protese08

Myo-elektrisk armprotese

Protesen er gjort aktiv, gennem brug af elektronik. Er monteret med batteri, elektroder som følere, samt elektromotor til bevægelse af hånd.

protese09

Myo-elektrisk overarmsprotese

Elektrisk styret armprotese, med mekanisk betjent albueled.