Ortopædisk fodtøj og sandaler

Vi tilbyder et større udvalg af ortopædisk fodtøj for både damer og herrer. Herunder ser du vores tilbud på ortopædiske sandaler, sko, sutsko og håndsyede ortopædiske sko. Søger du yderligere information om vores produkter, så er du velkommen til at kontakte en af vores afdelinger. Vi ønsker at hjælpe og vejlede dig bedst muligt til det rette fodtøj.

Green Comfort

Lækkert og smart fodtøj fra Green Comfort. Dansk design når det er bedst og alle med EnergySoles som giver en unik støddæmpning – og derved styrker foden, for hvert skridt du tager.

Håndsyede ortopædiske sko

Kræver dine fødder helt specielle sko tager vi selvfølgelig mål og aftryk til dette. Herefter bliver dine håndsyede ortopædiske sko fremstillet af vores skomager på bandageriet i Skive.

Haflinger

Hjemmesko i 100% ren uld fra Haflinger til Unge & Voksne. Vi har mange af de populære modeller i flotte farver og mønstre, og som er meget behagelige for dine fødder.

Birkenstock

Birkenstock er kendetegnet ved den formstøbte korksål, som bliver bedre og bedre i brug. Med tiden vil din fødder ikke kunne undvære dem. Kom ind i en af vore butikker – måske har vi et par dine fødder forelsker sig i. Birkenstock tilbyder ortopædiske sandaler i dame- og herremodel.

New Feet

Har du følsomme fødder, diabetes, gigt mm og derfor stiller krav til dit fodtøj, kan vi hjælpe dig med komfort fodtøj fra New feet.

Vi forhandler ortopædiske sandaler til kvinder og herrer samt sko og støvler. Nye smarte kollektioner forår og efterår.

Solidus

Passer dine fødder ikke ned i en almindelig sko skal du prøve en fra Solidus. Sko fra Solidus kan fås i mange forskellige læste-vidder. En yderst komfortabel sko som dine fødder vil elske. Er du diabetiker laver Solidus også skoen til dig. Vi fører sandaler, sko & støvler fra Solidus.

Arcopédico

Fodtøjet med den unikke komfort. Du føler simpelthen ikke du har fodtøj på. Fås som sko, støvler og enkelte modeller i sandaler. Sålen er smidig og læderet er af ged – derfor den utrolige blødhed, der giver individuel tilpasning af skoen.

Mephisto

Smart og behageligt fodtøj fra Mephisto med softair technology i de bedste naturmaterialer. Vi fører sandaler, sko og støvler og selvfølgelig nye kollektioner forår og efterår.

Scholl

Hvem kender ikke den originale Scholl sandal. Den og mange andre finder du naturligvis hos Byens Bandagist.

Scholl er kendt for den gode svangstøtte. Modeller findes til både damer og herrer.

Glerups

Lækre hjemmesko fra Glerups i 100% ren uld. Smuk, naturlig & Varm. Vi fører Glerups til både børn, unge & voksne i mange flotte farver og kan fås i tøfler, sko og støvler.

 

Vi hjælper dig til de rette ortopædiske sandaler og sko

Vi kan både hjælpe med ortopædisk og semiortopædisk fodtøj. Kontakt os med dine behov, så hjælper vi dig til den rette løsning. Derudover kan vi informere dig om den aktuelle egenbetaling for ortopædisk fodtøj.

Sidebar