En beskyttelseshjelm der passer

Med en beskyttelseshjelm kan du beskytte hovedet ved stød og fald. Det er relevant med beskyttelseshjelm til handicappede, ved epilepsianfald, lammelser og andre situationer, der medfører stød og slag mod hovedet. Vi har fokuseret på at fremstille hovedbeskyttelse i kvalitet samt med letvægtsmaterialer og mest mulig ventilation, så den er behagelig at bære. Kontakt os endelig for at høre mere om dine muligheder og vores udvalg.

Beskyttelseshjelm til handicappede og andre situationer

Vores hovedbeskyttere er beregnet til voksne med dårlig balance, multihandicappede, børn der har ligget forkert og lignende situationer. Alle hovedbeskyttelseshjelme er produceret i stødabsorberende materialer af forskellig hårdhed. Farvevalg og materialetype til ud- og indvendig beklædning kan variere samt med mulighed for forskellige typer af lukning. Det er vigtigt med et behageligt klima omkring hovedet og derfor er hjelmene produceret med mest muligt ventilation.

En beskyttelseshjelm fra Byens Bandagist bliver fremstillet efter den individuelles behov. Der kan eksempelvis være brug for ekstra beskyttelse ved hage, ører eller tindinger. Vi er vant til at tage hånd om alle behov og ønsker, så du opnår den mest optimale hovedbeskytter. Materialerne tilpasses den enkelte ud fra bandagistens faglige vurdering for hver situation, men stoffet og farve kan vælges individuelt.

Få en hovedbeskytter i kvalitet

Vores hjelme tilpasses efter den enkelte. Da de er speciallavet, skal der tilskud til hjelmen fra staten. Kontakt os endelig, så hjælper vi igennem hele processen. Vi rådgiver til de bedste løsninger for din egen eller din pårørendes situation. Vores bandagister er veluddannede og Byens Bandagist har tilsammen mere end 100 års erfaring. Derfor er vi det sikre valg til fremstilling af din beskyttelseshjelm. Ring til os og hør mere om dine muligheder og vores produkter.

Sidebar