Få dropfodsskinner hos din bandagist

En dropfodsskinne er til dig, der mangler funktionen fra den muskelgruppe, som ligger langs skinnebenets forside. En skinne til dropfod løfter din fod, og har typisk også en aflastende eller støttende funktion. Vi sælger flere forskellige dropfodsskinner til gavn for lige præcis dig, der oplever disse gener.

Vores dropfodsskinner kan fremstilles i flere forskellige materialer som aluminium, plast, kulfiber, fjederstål, skind og lignende. Skinnen kan enten monteres udvendigt på skoen eller som en flytbar skinne inde i skoen. Her på siden kan du se et mindre udvalg af de dropfodsskinner vi forhandler. Kontakt os endelig, hvis du ikke finder, hvad du søger eller hvis du har spørgsmål til vores produkter og dine muligheder.

Opnå optimal støtte med den bedste dropfodsskinne

Når man lider af dropfod, føler man sig ofte hæmmet i hverdagen og mangler førlighed over sine fødder og ben. Ved en dropfodsskinne kan du genopnå en stor del af førligheden og den livskvalitet det medfører. Med en skinne til dropfod, kan du nemmere styre din gågang og undgå overbelastning samt at snuble.

Der findes flere forskellige årsager til dropfod, og derfor er det vigtigt, at du finder det korrekte hjælpemiddel i den bedste dropfodsskinne. Hos Byens Bandagist er vi eksperter i dropfod og rådgiver med glæde dig til det korrekte valg. Kontakt os endelig, så hjælper vi dig.

Hør mere om vores dropfodsskinner

Dropfod opstår som oftest i forbindelse med muskelskader, diabetes, sklerose, slidgigt eller sygdomme i nerverne. Det er vigtigt at ens hverdag fungerer optimalt, så derfor skal du undersøge dine muligheder for hjælpemidler. Vi sørger for en dropfodsskinne fra vores bandagist i kvalitet og optimal funktionalitet.

Vores udvalg byder på løsninger til sko, bare tæer og til strømper. Der findes flere forskellige modeller, så ring til os og hør mere om dine muligheder.

Sidebar