Brystproteser

Brystproteser, er en individuel protese, der er lavet til at passe præcis til dig. Hos Byens Bandagist har vi mange års erfaring i at rådgive og vejlede brystopererede i at finde den helt rigtige brystprotese. Den facon der passer bedst- og dermed bliver valgt, vil være afhængig af  hvilken type operation du har været igennem, og af faconen af det tilbageværende bryst.

Brystproteser – Vælg den helt rigtige til dig!

Du kan vælge mellem en række forskellige brystproteser. Hvis dit bryst er fjernet helt, skal du have en protese, der erstatter hele brystet. Du kan enten vælge en protese, der lægges ind i en lomme i bh’en eller én, der klæber direkte på huden. Valget kan f.eks. afhænge af, hvilke aktiviteter du foretager dig. Vi har brystproteser til ethvert behov.

Udlign forskellen med en delprotese

Hvis du har fået en brystbevarende operation eller har fået brystet rekonstrueret, kan du opleve at mangle fylde i bh’en. Enten fordi du har mistet en synlig del af brystet, eller fordi rekonstruktionen er blevet anderledes end dit raske bryst. Du kan også opleve, at det opererede bryst forandrer sig med tiden – måske først efter 1-2 år – fordi strålebehandlinger kan få arvævet til at trække sig sammen. Med en delprotese kan du udligne forskellen på brysterne, så du igen bliver symmetrisk og kan føle dig godt tilpas, selv i tætsiddende tøj.

Tag kontakt til Byens Bandagist i dag, og få speciallavet en brystprotese der passer specifikt til dine behov!

Ring til os på: +45 97 21 56 57 eller send os en mail på: info@byensbandagist.dk

Sidebar