Find din ortose hos Byens Bandagist

En ortose er en samlet betegnelse for flere forskellige hjælpemidler, der støtter og korrigerer kropsdele. Vi kan hjælpe med alle typer af ortoser, lige fra skulderortose til fodkapsel samt til hjælp ved både varige lidelser eller behandlingsortoser. Kontakt os med den ortose, du skal have, så hjælper vi dig igennem processen og fremstiller den bedste ortose til dit behov.

Byens Bandagist har eksisteret i mere end 40 år og indeholder mange års erfaring samt veluddannede bandagister. Derfor er vi det naturlige valg af forhandler til din ortose, uanset om den er varig eller midlertidig.

Benortose, fodkapsel og lignende

Vi kan hjælpe med alle typer af ortoser. Vores udvalg er bredt og vi hjælper dig til det rette produkt. En fodkapsel har til formål at stabilisere og korrigere en forkert stilling ved føddernes led. Vores fodkapsel er produceret af læder og forstærket med kulfiber samt beklædt med skind.

Vi kan også tilbyde en helbensortose i kulfiber, der stabiliserer et meget ustabilt ben, som har brug for maksimal støtte. Det er en meget let og stærk konstruktion, der produceres efter individuel gipsafstøbning for perfekt pasform. Den kan designes efter alle individuelle krav og ønsker, ligesom alle vores andre benortoser.

Albue og skulder ortose

En albue ortose kan blive relevant efter eksempelvis en sportsskade eller lignende. Vi benytter og bevæger vores albue hyppigt hver dag, og det er derfor vigtigt at holde den i ro efter en skade eller operation. Vores albue ortoser er af kvalitet og kan justeres til den enkelte.

Ligeledes er vores skulder ortoser gode ved både midlertidig og permanent brug og findes i flere forskellige modeller. Kontakt os for at høre mere om vores arm ortoser, og hvilken der er bedst til dig. Vi står klar til at hjælpe og vejlede dig til det rette hjælpemiddel.

Sidebar