Diverse

Herunder ses et udvalg af diverse produkter fra Byens Bandagist. Ønsker du mere information om det enkelte produkt, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også klikke på firmanavnet, der linker til det pågældende firmas egen hjemmeside med det komplette sortiment.

Tempur

En helt ny og revolutionerende måde at tænke madrasser og hovedpuder på. Ved hjælp af NASA´s udviklingsarbejde er der opstået et højteknologisk komfortmateriale som nu kommer til gavn i dit soveværelse. Ideen er, at pude og madras skal forme sig efter din krop – og ikke omvendt. Prøv den!!

Medima

Har du led-smerter som f.eks gigt, så prøv Medimas krops- og led-varmere. Fås til skulder, ryg og knæ. Gør godt hvor kulden gør ondt.

Tempur

Prøv de trykaflastende puder fra Tempur hvis du ikke vil lade din krop lide overlast. Vi har ryg-, sæde-, nakke- og kilepuder på lager.

Me Time

Fantastisk Massagepude fra Me Time til strøm, kan også bruges i bilen. Få løsnet op for infiltrationer i nakke, skuldre ryg mm. Komplet massagepude med indbygget varme.

Care Pack

Har du ondt i kroppen p.g.a. gigt, myoser, spændinger eller ønsker blot afstressning skal du prøve Care pack. Ved hjælp af naturens egne hjælpemidler (camille og lavendel) lindre det der hvor du har ondt. Lægges i micro-ovnen i 2 min. og er klar til brug.

SafeHip

Hvert år behandles næste 14.000 ældre for hoftebrud. Under halvdelen genvinder den samme førlighed som før hoftebruddet. Det betyder at man bliver afhængig af andre mennesker og er den hyppigste årsag til plejehjemsanbringelser. Vil du gerne undgå dette, så ligger løsningen i SafeHip. Kom ind og prøv – den er: Behagelig Beskyttende Betryggende.

Novofon

Effektiv behandling uden brug af medicin ! Novafon er et smart lille massage-apperat, som vibrerer med 6.000 svingninger pr. sek. og ned til 6 cm. i dybden. Den lindre muskel- og ledsmerter efter f.eks. en sportsskade.

Halskrave

Blød halskrave. Findes også i mere fast materiale.

Sidebar