slidebg
slidebg2

 

Ortopædisk fodtøj/håndsyede sko og indlæg fra Byens Bandagist

Herunder ses et udvalg af fodtøj fra Byens Bandagist. Ønsker du mere information om det enkelte produkt, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også klikke på firmanavnet, der linker til det pågældende firmas egen hjemmeside med det komplette sortiment.

 green-comfort-17293-p-cam_a

Green Comfort

Lækkert og smart fodtøj fra Green Comfort

. Dansk design når det er bedst og alle med EnergySoles som giver en unik støddæmpning – og derved styrker foden, hvert skridt du tager

 

 

fod02

Ortopædisk håndsyet fodtøj

Kræver dine fødder helt specielle sko tager vi selvfølgelig mål og aftryk til dette. Herefter bliver fortøjet fremstillet af vores skomager på bandageriet i Skive.

 

 

fod03

Fodindlæg

Fodindlæg oprettet, korrigere og/eller støtter foden. Udformning materialer og design kan varier alt efter dine fødders behov. Der er 2 hovedtyper af fodindlæg: Fodindlæg produceret efter aftryk og det helt unikke fodindlæg som er fremstillet efter afstøbning af din fod. Så har du problemer med, platfod, nedsunket forfod, hælespore, fejlstilling m.m. har vi løsningerne.

 

 

Haflinger Torbenhaflinger-1__481052__0__12

Haflinger

Hjemmesko i 100% ren uld fra Haflinger til Unge & Voksne.

Vi har mange af de populære modeller i flotte farver og mønstre og meget behagelige til dine fødder.

 

 

birkenstock-arizona-habanabirkenstock-image


Birkenstock

Birkenstock er kendetegnet ved den formstøbte korksål, som bliver bedre og bedre i brug. Med tiden vil din fødder ikke kunne undvære dem. Kom ind i en af vore butikker – måske har vi et par dine fødder forelsker sig i.

new-feet-_62p3845_172-11-210 new-feet-172-43-123-a

New Feet

Har du følsomme fødder, diabetes, gigt mm og derfor stiller krav til dit fodtøj, kan vi hjælpe dig med komfort fodtøj fra New feet .

Vi forhandler sandaler, sko og støvler til både damer og herrer. Nye smarte kollektioner forår og efterår.

 

 

 solidus-8917446557726

Solidus

Passer dine fødder ikke ned i en almindelig sko skal du prøve en fra Solidus. Sko fra Solidus kan fås i mange forskellige læste-vidder. En yderst komfortabel sko som dine fødder vil elske. Er du diabetiker laver Solidus også skoen til dig.: Vi fører sandaler, sko & støvler fra Solidus

 

 

arcopedico-roed-stoevle  arcopedico-image-billede

Arcopédico

Fodtøjet med den unikke komfort. Du føler simpelthen ikke du har fodtøj på. Fås som sko, støvler og enkelte modeller i sandaler. Sålen er smidig og læderet er af ged – derfor den utrolige blødhed, der giver individuel tilpasning af skoen.

 

 

 mephisto-logo-1

Mephisto

Smart og  behageligt fodtøj fra Mephisto med softair technology i de bedste naturmaterialer.

Vi fører sandaler, sko og støvler og selvfølgelig nye kollektioner forår og efterår.

 

 

Scholl rio  68004724

Scholl

Hvem kender ikke den originale Scholl sandal. Den og mange andre finder du naturligvis hos Byens Bandagist.

Scholl er kendt for den gode svangstøtte. Modeller findes til både damer og herrer.

 

 

   glerups

Glerups

Lækre hjemmesko fra Glerups i 100% ren uld. Smuk, naturlig & Varm. Vi fører Glerups til både børn, unge & voksne i mange flotte farver og kan fås i tøfler, sko og støvler