Ortopædisk fodindlæg til gavn for dine fødder

Herunder ses et udvalg af ortopædiske fodindlæg fra Byens Bandagist. Vi kan sørge for speciallavet fodindlæg, der passer til dig som enkeltperson og dine specifikke skavanker eller udfordringer. Ønsker du mere information om det enkelte produkt, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også klikke på firmanavnet, der linker til det pågældende firmas egen hjemmeside med det komplette sortiment.

Få individuelle ortopædiske fodindlæg

Fodindlæg opretter, korrigerer og/eller støtter foden. Udformning, materialer og design kan varier alt efter dine fødders behov. Der er 2 hovedtyper af fodindlæg: Fodindlæg produceret efter aftryk eller det helt unikke fodindlæg der er fremstillet efter afstøbning af din fod. Så har du problemer med platfod, nedsunket forfod, hælspore, fejlstilling m.m. har vi løsningerne.

 

Specialister i funktionelle indlæg

Et speciallavet indlæg kan afhjælpe eller mindske dine smerter og gener i kroppen ved at aflaste og støtte dine fødder. En forkert fodstilling kan medføre mange problemer og smerter, og her er ortopædiske fodindlæg din hjælp. Er du i tvivl om ortopædisk individuelle fodindlæg er din løsning, så kontakt os. Vi har mange års erfaring samt den autoriserede uddannelse som bandagister og kan derfor hjælpe dig til den bedste løsning og optimale behandlingsform mod dine smerter.

Bandagist fodindlæg til god pris

Det varierer hvilken type fodindlæg, der passer bedst til den enkelte. Indlæggets formål er at korrigere din fodstilling til en mere naturlig gang. Vi tilbyder individuelle fodindlæg, der er fremstillet efter dine fødders behov. Ønsker du at høre mere om prisen på dine bandagist fodindlæg, så kontakt os. Vi vil både vejlede og hjælpe dig til den mest effektive løsning, så du får en behagelig hverdag. Vi tror på at de bedste løsninger opstår ved et tæt samarbejde mellem dig og din bandagist. Ring til den nærmeste afdeling, eller kom forbi vores kontor, så tager vi godt hånd om dine fødder.

 

Sidebar